Framery / Club Framery

Framery on alansa edelläkävijä, joka kehittää ja valmistaa äänieristettyjä puhelinkoppeja sekä työtiloja, jotka ratkaisevat melu- ja yksityisyysongelmia ja lisäävät onnellisuutta työpaikoilla.

Club Framery on se hetki, jota alan messuille osallistuvat saadaan odottamaan kuumeisesti. Se kutsuu messuvieraat rentoutumaan, seurustelemaan ja nauttimaan – joka kerta uudella teemalla, uudessa ympäristössä. Revoltin ideoima ja kehittävä konsepti on maailmanlaajuinen, skaalautuva juhla- ja illanviettokonsepti. Koska Framery haluaa olla edelläkävijä ja ydinbisneksensä ohella erottua myös tapahtumillaan, ovat elämyksellisyys ja yllätyksellisyys iso osa Club Framery -kokemusta.

Joka kerta uusiutuvan konseptin ohella itse kutsuprosessi on aina oma, aktivoiva, digitaalinen elämyksensä ja ohjelmasuunnitteluun sekä tapahtuman kulloiseenkin ympäristöön ja tapahtuman räätälöintiin panostetaan kerta kerran jälkeen. Club Framery on myös alusta verkostoitumiseen ja alan toimijoiden ajatustenvaihtoon; räätälöimme tapahtumien yhteyteen myyjille mahdollisuuksia olla asiakkaidensa kanssa rauhallisemmissa ympäristöissä. Revoltilla on ollut ilo saada toteuttaa Club Framery alan suurtapahtumien yhteydessä jo neljästi: Tampereella, Tukholmassa, Chicagossa ja Kölnissä.

Club Framery: Tampere

Ensimmäinen Club Framery toteutettiin Framery World Conferencen yhteydessä yrityksen päämajassa Tampereella. Ensimmäinen Club Framery osoitti asiakkaille – ja järjestäjilleenkin –  että konsepti kantaa ja sen kannattaa ehdottomasti olla osa Frameryn brändiä.

Club Framery: Tukholma

Toinen Club Framery pidettiin Tukholman Furniture & Light -messujen yhteydessä. Tapahtumapaikkana toimi legendaarinen Sturecompagniet. Club Framery -konseptin sydämessä on illan haltuunotto ja yritykselle tärkeiden ihmisten yhteenkutsuminen ja viihtyminen – arjen ulottumattomissa olevassa ympäristössä – ja Tukholman yössä todistimme tämän jälleen olevan mahdollista, sillä ilta oli jättimenestys.

Club Framery: Chicago

Club Frameryn kolmas tuleminen koettiin kesäkuussa 2018. Chicagon NeoCon-messut ovat alan vuoden ykköstapahtuma ja tällä kertaa Club Framery hemmotteli messuvieraita yhdessä kaupungin rennoimmista ja parhaista bilekeitaista, Howl at the Moonissa. Aiemmin päivällä tapahtumaa markkinoitiin jakamalla messuvieraille pilke silmäkulmassa Club Framery -brändättyä olutlasinalusta, joka vihjasi illan rennosta biletunnelmasta.

Club Framery: Köln

Kölnissä Club Framery kutsui vieraitaan hyppäämään tuntemattomaan ja matkaamaan maan alle. Orgatec-messujen yhteydessä lanseerattiin Der Klub -konsepti, joka muutti perinteisen saksalaisen panimoravintolan kellarin sykkiväksi klubiksi.

Palaa työnäytteisiin