Framery / World Conference

Framery on alansa edelläkävijä, joka kehittää ja valmistaa äänieristettyjä puhelinkoppeja sekä työtiloja, jotka ratkaisevat melu- ja yksityisyysongelmia ja lisäävät onnellisuutta työpaikoilla.

Suunnittelimme yhdessä Frameryn kanssa Helsingissä ja Tampereella toteutetun kunnianhimoisen tapahtumakonseptin, joka kertoi tärkeimmille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tarinan Frameryn tuotteiden takana. Frameryn tärkeimmät kontaktit ja yhteistyökumppanit ympäri maailmaa kutsuttiin kolmeksi päiväksi Suomeen tutustumaan yritykseen, sen tuotantoprosesseihin ja kotipaikkaan, Tampereeseen. Vaikka Suomi on kaukana esimerkiksi Frameryn päämarkkina-alueesta Yhdysvalloista, oli tapahtuma valtaisa menestys ja osallistujamäärä ylitti selkeästi tavoitteet.

Kansainväliset vieraat ja tärkeät asiakkaat olivat erittäin vaikuttuneita World Conferencesta mikä olikin ajatus konseptin takana: mieleenjäävää, elämyksellistä ja vaikuttavaa tapahtumatuottamista mietityllä konseptilla ja draaman kaarella.

Tapahtumamarkkinointi ja kokemuksellisuus on keskeinen osa Frameryn markkinointia ja World Conference onkin tullut jäädäkseen.

Palaa työnäytteisiin