Nestle / Purina ONE

Purina ONE on korkealuokkainen ruokasarja, jossa on omat tuotteet kissoille ja koirille. Purina ONE reseptien valmistuksessa on hyödynnetty viimeisimpien innovaatioiden ja tieteellisten tutkimusten tuloksia. Sekä kissan- että koiranruoan Purina ONE sarjassa on laaja valikoima tuotteita erilaisiin elämänvaiheisiin ja tarpeisiin.

Revoltti on kahtena vuotena toteuttanut brändin aktivointia jalkauttamalla  Purina ONE tuotteet potentiaalisten uusien asiakkaiden testattavaksi. Lemikille ruokaa valittaessa, keskeiseksi tekijäksi vaikuttaa toki se, että maistuuko tuote omalle eläinystävälle! Sampling-kiertueet on toteutettu kahden promoottorin ja brändätyn tavarapyörän avulla Pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa, koirapuistoissa, lemmikkihoitoloissa, agility-radoilla sekä muissa koiran- tai kissanomistajia ja potentiaalisia ostajia houkuttelevissa paikoissa. Tuotteet on viety kotiin lemmikin testattavaksi tai annettu makupala jo promootiossa.

Kiertueen, promootiotiimin ja tietenkin itse tuotteiden saama palaute oli molempina vuosina erittäin positiivista, ja promotiimi sai myös kuulla kuluttajien mietteitä sekä vastailla kysymyksiin. Promootiokokonaisuus sai ilahduttavasti huomiota ja erottui edukseen; promotiimi ja Purina ONE -näytteet koettiin iloisena yllätyksenä ja kiertueen konsepti sopi selkeästi suomalaiskaupunkien katukuvaan. Kiertueiden laajasta kokonaiskattavuudesta kertoo se, että viimeisen kahden vuoden aikana järjestetyillä sampling-kiertueilla on Purina ONE-tuotenäytteitä jaettu yhteensä jo yli 50 000 kpl.

Palaa työnäytteisiin